Achitare şi livrare

Stimaţi cumpărători! 

Vă rugăm, în cazul plasării comenzii pe site, indicaţi întotdeauna numărul comenzii în corespondenţă! Acest lucru ne va ajuta să lucrăm mai rapid şi să răspundem mai prompt la scrisorile dvs.

Telefon de contact: + 373 22 430 702de la 10:00 pînă la 19:00 (Luni – Vineri).
Email: info@giant.md

Livrarea

În prezent sunt disponibile următoarele metode de livrare: 

  1. Ridicarea comenzii din salonul de biciclete în zilele de lucru de la 10:00 pînă la 19:00, şi în zilele de odihnă de la 10:00 pînă la 17:00 (or. Chişinău, bd. Moscovei, 9/1) – gratis.
    Pentru primirea comenzii trebuie să spuneţi numărul acesteia!

Achitarea

Acceptăm plata prin următoarele metode:

  1. În numerar la ridicarea bicicletei din salonul nostru de biciclete. Plata este acceptata în lei moldovenești.
  2. Prin transfer în contul curent. Transferul banilor în contul nostru curent este posibil după primirea la adresa electronică indicată de Dvs. a contului de plată.
  3. Cardurile bancare Visa, Mastercard la ridicarea mărfii din salonul nostru de biciclete.

Reduceri

La produsul achiziţionat din magazin se aplică reduceri conform promoţiilor desfăşurate la acel moment.

Schimbul și returnarea produsului

Dacă produsul de calitatea corespunzătoare nu vi se potriveşte după formă, mărimi sau culoare, îl puteţi returna în termen de 14 zile din momentul primirii. produsul este acceptat doar dacă şi-a păstrat aspectul comercial (ambalajul, etichetele), proprietăţile consumatorului, precum şi documentul care confirmă faptul achiziţionării acestui produs. La dorinţa dvs., vom rambursa costul produsului sau vom schimba produsul pentru unul similar. La schimbul şi returnarea produsului, toate cheltuielile aferente (de transport, poştale, etc.) sunt suportate de cumpărător.