Certificate cadou de la salonul de biciclete "Giant"

Deseori ne rupem capul, gândindu-ne ce să oferim la sărbători prietenilor şi rudelor noastre. Vrem ca cadoul să fie într-adevăr util şi mult aşteptat! Puteţi cumpăra un certificat cadou de la noi, iar cei dragi vor putea alege produsul pe care şi-l doresc.

Certificatul cadou de la compania „DAAC Hermes” este un document oficial la purtător care certifică dreptul Titularului de a cumpăra produse şi/sau servicii din salonul de biciclete Giant.

Valoarea nominală a certificatelor cadou este 300, 500, 1000, 2000 și 5000 leiTermenul de valabilitate a certificatului este de 6 luni din data achiziţionării acestuia.

Regulile de circulaţie a certificatelor cadou

Certificatul cadou este destinat achiziţionării produselor din salonul de biciclete „Giant” la momentul adresării la sediul: mun. Chişinău, bd. Moscovei, 9/1.

1.    Certificatul cadou poate fi prezentat de către o persoană adultă cu capacitate de exerciţiu sau minor doar împreună cu unul dintre părinţi (reprezentant legal).
2.    Certificatul este activat la data vînzării acestuia şi este valabil timp de 6 (şase) luni din data achiziţionării.
3.    Termenul de valabilitate a Certificatului nu se prelungeşte.
4.    Reducerile nu se aplică la achiziţionarea Certificatului cadou. Certificatul nu poate fi schimbat sau returnat.
5.    În cazul în care Certificatul nu este răscumpărat pe durata perioadei de valabilitate, mijloacele băneşti achitate pentru acesta nu vor fi rambursate.
6.    În caz de pierdere (furt) sau deteriorare a Certificatului cadou, care nu permite identificarea Certificatului cadou conform valorii nominale, precum şi nu permite determinarea numărului Certificatului cadou, Certificatul cadou nu se restabileşte şi nu se acceptă pentru răscumpărare. Mijloacele băneşti nu vor fi rambursate.
7.    Compania poate refuza realizarea Certificatului, dacă:

• titularul nu a prezentat Certificatul pentru achitarea serviciilor Companiei sau a prezentat alt document care are semne de falsificare a Certificatului;
• titularul Certificatului cadou a prezentat pentru realizare un Certificat cu termenul de valabilitate expirat;
• titularul Certificatului cadou a prezentat un Certificat deteriorat şi numărul, nominalul şi semnele de protecţie sunt ilizibile. 

9. Toate promoţiile valabile în cadrul salonului de biciclete se aplică şi la achiziţia făcută cu utilizarea Certificatului cadou.

10. Este permisă sumarea mai multor Certificate pentru cumpărături simultane.

Puteţi comanda certificatul la numerele de telefon:  +373 22 430 702+373 79 300 555