Купить велосипед в Молдове, Giant, Cube

Switch to desktop Register Login

Cube Kid 160

kids.png
Rating: Nu a fost evaluat încă
5300,00 MDL
Disponibil
cube-160973
  • Descriere
  • Detalii tehnice
  • Geometry
Producator: Cube
Biciclete - aceasta este ceea ce au nevoie cel mai mult. Acest sentiment vine la nivel de instincte. Ei simt că posesia bicicletei le-a promis plăcere, bucurie şi un sentiment de libertate. Ei simt că vor fi foarte fericit dacă primiţi un gratuită de biciclete este luminos şi uşor de reţinut.

Biciclete - aceasta este ceea ce au nevoie cel mai mult. Acest sentiment vine la nivel de instincte. Ei simt că posesia bicicletei le-a promis plăcere, bucurie şi un sentiment de libertate. Ei simt că vor fi foarte fericit dacă primiţi un gratuită de biciclete este luminos şi uşor de reţinut. Ceea ce ei nu ştiu încă este faptul că motocicleta - primul prieten al lor, cu adevărat loial. Dar ei vor înţelege mai târziu ... Aceasta este prima Cube pentru copilul tau ...

Gentle Giant Animator roţi de 16 "se bazează pe un cadru de aluminiu de biciclete este disponibil în două culori: verde si albastru de grup Varsta Finalizarea apel şi roţile suplimentare pe roata din spate 16..." - 3-5 ani.

Grupa de vârstă 3-5 ani. Dimensiunea roţilor de 16 "de design în siguranţă a cadrului este. Din aluminiu. Auxiliar, cu înălţime reglabilă roata.

(c) 2002-2013 DAAC Velo Sport - официальный импортер Использование материалов www.daac-velo.md, допускается при наличии гиперссылки на www.daac-velo.md

Адрес магазина:Кишинэу, бул.Москова 9/1
Телефон:+373 22 43 07 02

Top Desktop version